logo

Testimonials

Beste mevrouw Oorbals,
Misschien een wat vreemde vraag voor u : vorig jaar hebt u voor ons ons huis in Spanje ingericht. Vooral van de bedden zijn wij heel erg tevreden, in die mate zelfs dat wij graag zo een bed in onze woning in Belgie zouden willen. Ik heb geen referenties maar het gaat om 2 lattenbodems van 0.90m en matras van 1.80m. De matras is super comfortabel, wij hebben zelfs al van bezoekers in ons huis de vraag gekregen welk merk dit is. Zijn deze in Belgie verkrijgbaar?
Hartelijk dank bij voorbaat.
Met vriendelijke groet.
Andra

 

 

 • Ondanks het feit dat La Gardenia Services bekend staat voor zijn totaalprojecten en wij daar geen gebruik van hebben gemaakt,werden wij prachtig geholpen met de keuze en plaatsing van onze keukentoestellen, raamdecoratie en zonneluifel. Van zodra wij op dezelfde golflengte zaten konden wij rekenen op een eerlijke en correcte prijsbepaling. Het was voor ons ook erg belangrijk dat wij telkens dezelfde vakbekwame mensen over de vloer kregen. Mvg Rudi.
  Rudi VanderleydenVistabella Golf, Alicante.
 • Eind maart 2016 kochten wij een huis in Murcia, Mosa Trajectum. Het huis zag er op zich redelijk uit, maar er moest wel het nodige aan gebeuren. Wij zijn op zoek gegaan naar een gespecialiseerd bedrijf in de omgeving. Wij kwamen in contact met La Gardenia Service & Travel. Dit bedrijf bleek ons een totaalpakket aan te kunnen bieden voor een zeer gunstige prijs. Naar aanleiding van onze wensen kregen we een passend offerte voor zowel het schilderwerk als de gehele inrichting van de woning, van meubels tot gordijnen, van keuken tot tuinmeubilair en van airco tot sanitair. Bij de aankoop van een huis in het buitenland is het een must dat alles op afstand geregeld kan worden. Dit stuk ontzorging is precies wat La Gardenia Services ons heeft geboden. Tijdens de verbouwing en inrichting zijn wij steeds op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De gehele ‘operatie’ heeft in totaal 2 weken geduurd. Wij kwamen aan in een totaal gerenoveerd en ingericht huis. De samenwerking was zeer goed en vertrouwd, wij ervaren het contact nog steeds als zeer prettig. Inmiddels nemen wij meer services af, zoals de schoonmaak van de woning en het wassen van de handdoeken en het beddengoed na een verblijf. Alles is mogelijk en dat geeft een gerust gevoel. Esther & Bas Bouter, 2 mei 2017.
  Ester & Bas BouterMosa trajectum, Murcia
 • In de zomer van 2016 werd onze villa later opgeleverd dan gepland, maar dankzij de flexibiliteit en fantastische inzet van Chantal en haar team is de volledige inrichting in minder dan drie dagen gelukt. Tot ’s avonds laat en op zaterdag werd er gewerkt om onze veeleisende inrichting op tijd te voltooien. Het is fijn om ver van huis zulke goede mensen om je heen te hebben om de klus te (helpen) klaren. Ook de goede adviezen vooraf en de klantgerichte service achteraf stellen wij zeer op prijs. Helemaal top.
  Rosita & Bert Jan,San Pedro del Pinatar.
 • Op aanraden van onze makelaar zijn wij met Chantal Oorbals-Blokhuis van de firma La Gardenia Service in zee gegaan voor de inrichting van ons appartement in Spanje. Wij zijn super tevreden van de samenwerking en van de service die we gekregen hebben. Alles is zeer correct uitgevoerd en opgevolgd. We hebben dan ook al zeer positieve reacties mogen ontvangen van mensen die ons appartement bezocht hebben. Een dikke pluim voor het ganse team. Kris en Natalie Peeters-Weymiens.
  Natalie WeymiensPunta Prima

 

 • Het was een voorrecht om van in het begin van mijn Spaanse bouwwerken kennis hebben te mogen maken met Chantal en al haar even gepassioneerde en hypercorrecte medewerkers. Ik noem bewust geen firmanaam, want een bedrijf is maar zo sterk als de mensen die er werken! Chantal is fundamenteel doordrenkt van kennis van (ook technische) zaken, marktkennis, goeie smaak, servicedriven, problemsolving en dat alles vanuit een louter positieve instelling en alles met de glimlach en correct! En als er dan toch eens iets foutloopt, dan wordt het binnen de kortste keren en superprofessioneel opgelost. Wat een contrast met heel wat andere ervaringen in het lakse Spanje. Ik meen te mogen/moeten zeggen dat Chantal de afwerking van mijn bouw van A tot Z in goede banen heeft geleid. Een volledig servicepakket dat zijn gelijke niet kent. Van vork tot zoutvatje, over maatkasten en elektro tot het ophangen van gordijnen en zwembadonderhoud. In alles is Chantal mijn steun en toeverlaat gebleken! Langs deze weg: bedankt voor alles Chantal! - De vakmensen van Chantal zijn werkelijk van alle markten thuis. Van op maat gemaakte tafels en kasten tot het uitbreiden van mijn terras. Met minder dan perfectie nemen ze geen genoegen! Ook al wilde ik bvb voor de bergkast in mijn garage best genoegen nemen met wat eenvoudiger en dus goedkoper... Onmogelijk! Met minder dan topkwaliteit nemen ze geen genoegen! Pronkstuk was alleszins de aanmaak mijn zelf uitgetekende mobiele gaskooktafel op maat. Die is gewoon rijp voor de catalogussen van de topmerken!
  Dimitri ParmsSan Pedro del Pinatar

 

 • Beste Chantal Graag doen wij langs deze weg een berichtje om jou te bedanken voor de super uitstekende service die je ons geleverd hebt met het inrichten van ons appartement in torrevieja. Na een goed gesprek wist je precies naar wat wij op zoek waren van kast tot tafel en bed en zeker niet te vergeten onze stoelen . Wij zullen jou en je bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen . Hierbij stuur ik je wat foto's om je te laten zien wat het geworden is .
  Bart en Monique Oasis Beach 9, Oasis Beach 9. Alicante

 

 • Bij het inrichten van onze villa heeft La Gardenia Service ons perfect geholpen bij het vertalen van onze wensen naar een concrete, betaalbare inrichting. De levering en gerelateerde services werden correct volgens plan uitgevoerd (ongewoon voor Spanje...). Ook na levering blijft het engagement en toont men grote flexibiliteit! Aan te bevelen aan iedereen, die denkt aan het inrichten van zijn villa!
  Eddy VaerstratenCabo Roig, Campoamor, Alicante.

 

 

 • Share

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *